Zápis z Rady školy - 6. 12. 2005

7. 12. 2005

Omluveni: V. Scholzová, P. Pavlová Hosté: Z. Teichman, M. Maroul

1. Unie rodičů - po odchodu p. Dvorského nastoupila do funkce předsedkyně této organizace paní Pavlová. Během roku pořádají tradiční burzu sportovních potřeb a ples. V uplynulém roce zorganizovali pro děti Pohádkový les a Cestu kolem světa. Unie rodičů přispívá dětem každým rokem na lyžařský výcvik a další jiné aktivity. Shodli jsme se, že by bylo dobré více zaktivovat rodiče dětí a také slyšet jejich návrhy a podněty.

2. Školní tělocvična - společně jsme hledali řešení, jak a kde vytvořit čisticí zóny. Dochází totiž k tomu, že veřejnost dochází na turnaje a nepřezouvá se.
Posilovna - kulturisti pod vedením J. Tillera se starají o stroje. Veřejnost by měla být více seznámena s tí , kdy a za jaký poplatek mohou toto zařízení navštívit.

3. Mateřské centrum - nejen maminky s dětmi jsou nadšeny pestrým a podnětným programem pro dospělé, kojence i batolata. Velká pochvala patří děvčatům z organizačního týmu : J. Klímové, Z. Schirlové, K. Havlíčkové. Příštím rokem se prostory mateřského centra rozšíří ještě o jednu místnost.

4. Spolupráce s okolními školami a rámcové vzdělávací plány - od září 2007 se začne učit podle školních vzdělávacích plánů, které si každá škola vypracuje sama. Společně jsme se bavili o průřezových tématech, která by se zpracovávala.