Zápis ze školské rady konané 19.11.2012

26. 11. 2012

Přítomni: I. Jenková, L. Fulková, K. Kuchtová, M. Vaisarová, I. Kaufmanová, V. Bornová, I. Řeháková, I. Tautzová, K. Šrůtková Hosté: J. Matěna Program jednání: Unie rodičů, příprava plesu

1. Uvítání všech přítomných - zvlášť uvítání nových členů rady - pí I.Tautzové (předsedkyně Unie rodičů) a pí K. Šrůtkové.
2. Výroční zpráva - byla jednohlasně schválena
3. Unie rodičů
Proběhla Burza - pátek 2.11. byl poměrně hektický, sobota byla lepší. Ale vše se zvládlo a dopadlo dobře. Problém byl trochu s prostory - nabízené zboží bylo velmi natěsnané. Pro příští rok je třeba zkusit vymyslet nějaké lepší řešení (např. školní jídelna).
Školní ples se bude konat 19. ledna 2013. Na tento termín je zajištěn sál v Pellyho domech a hudba Nacopak Band z Náchoda. Vstupné 60Kč, v předprodeji 50Kč.
4. Různé
Vyřízení pozdravu od paní Vintrové. Pokud budou v České Metuji cokoli potřebovat, pan starosta Vaněček se na školskou radu obrátí a problém se prodiskutuje.
Škola - pronájem divadla pro školu - jaká je částka, která se účtuje. V pátek 23.11. bude pro 2. stupeň beseda manželů Johnových - "Na kole všemi kontinenty".
Volba povolání - město i školu oslovil p. Matyáš ředitel Střední průmyslové školy z Hronova a p. Výravský ředitel gymnázia Broumov. Oba mají velký zájem o propagaci a prezentaci jejich škol vycházejícím žákům.

Školská rada přeje všem pěkné Vánoce.

Příští školská rada se bude konat 14.ledna od 16 hodin v ZŠ a MŠ Bezděkově.