11. 10. 2022

Čeká nás republikové finále v přespolním běhu … Žďár nad Sázavou. 25.10.2022

Chlapecká družstva naší školy vybojovala postup na krajské kolo. To se konalo 6. října v Jičíně a bylo pro naši školu velmi úspěšné.

Mladší borci / Jirka a Petr Kiezlerovi, Jarda Beran, Ondra Vít, Ivan Hornych a Ondra Plný / se s náročnou tratí porvali v rámci svých možností a obsadili čtvrté místo v této týmové soutěži. Dobrá práce …

Šestice našich starších žáků vyhrála okresní kolo díky neuvěřitelně vyrovnaným časům všech polických kluků.  Mezi prvními sedmi jich doběhlo všech šest … ! A stejnou sílu předvedli naši borci i na kraji, kde se všichni dostali do první desítky! A i když náš nejrychlejší jednotlivec doběhl na čtvrtém místě, pak už to byla polická vlna běžců a tím, díky součtu pořadí podle umístění, celkové vítězství … krásná práce!

Patrik Kaufman, Jáchym Binar, Kryštof Brát, Olda Hornych, Pepa Hornych a Vašek Liskovský si tímto kolektivním výkonem vybojovali účast na republikovém finále. Doufám a věřím, že díky svému týmovému duchu, který je zřetelný i mimo závodní trať, dokáží udělat slušný výsledek i ve finále této školní soutěže.

Tak ať se daří …
Petr Jansa, kabinet tv.