3. 11. 2021

Školní rok na Bezděkově začal ve středu 1.září. Do naší jednotřídní školy zde nastoupilo 10 žáků do 3.ročníku, 4 žáci do 2.ročníku a 7 žáků do 1.ročníku. Všechny žáky s námi přivítal i pan starosta z Bezděkova Miroslav Maroul. Také nás v tento den navštívila i delegace z Police nad Metují. V té nám popřál úspěšný nový školní rok pan ředitel školy Karel Nývlt, pan starosta Police nad Metují Jiří Beran a pan místostarosta Police nad Metují Jiří Škop. Celou delegaci doplnila paní zástupkyně školy Naděžda Dvořáková, která je od letošního roku naší vedoucí učitelkou.

Hned od pátku 3.září začali žáci našeho 3.ročníku jezdit na Kurz plavání do Broumova. Zde se během 10 lekcí učí základy plaveckých stylů.

Ve třídě se snažili o vytvoření příjemného pracovního prostředí, společné určení pravidel a začlenění nových žáčků do našeho kolektivu. Opakovali jsme učivo, procvičovali vše, v čem jsme si nebyli jistí.

Ve čtvrtek 30.září jsme uspořádali Drakiádu. Počasí nám přálo, vítr krásně foukal a akce se povedla. Přihlášeno bylo celkem 33 draků.

Ve středu 20. října jsme se vydali do Hronova. Zde jsme navštívili Jiráskovo divadlo. Hráli zde Pošťáckou pohádku a pro nás to byl první kulturní zážitek po 2 letech. Představení se nám moc líbilo. Protože jsme měli po představení chvíli času, zašli jsme si ještě pohrát na hřiště do Jiráskových sadů.

Na konci října nás pak čekali první prázdniny – Podzimní. Doufáme, že jsme si dostatečně odpočinuli, abychom se opět mohli plně vrhnout do práce.

V listopadu nás totiž čeká především procvičování učiva a uzavření prvního čtvrtletí. A pokud nám to opatření dovolí, měl by za námi přijet kouzelník a také máme v plánu navštívit ještě jedno představení v Hronově – hrát by zde měli Dášenku.

Soubory