15. 11. 2021

Pokud nám to zatím opatření dovolují, snažíme se mimo učení také vrátit k dalším činnostem.
V sobotu 6.11. jsme pomohli přivítat nové občánky obce. Vítání se již dlouho nekonalo, a tak se odehrálo na sále místního pohostinství. Přestože jsme se své básničky dobře naučili, uvědomili jsme si, že jsme dva roky neměli žádné veřejné vystoupení a tréma byla veliká. Recitaci jsme nakonec skvěle zvládli a vše dobře dopadlo.

Ve středu 10.11. jsme ve škole přivítali kouzelníka Reno. Na jeho představení jsme se moc těšili a jeho kouzla nás zaujala i pobavila. Při mnohých jsme mohli i asistovat. Vystoupení se nám velmi líbilo a panu kouzelníkovi moc děkujeme.
V pátek 12.11. jsme využili nepřítomnosti žáků 3.třídy, kteří jeli do broumovského bazénu zakončit svou výuku plavání závody a také si vyzvednout vysvědčení, a pustili jsme se do pečení martinských rohlíků. Postupovali jsme krůček po krůčku, a tak se nám vše povedlo. V čase, kdy se nám rohlíčky pekli v troubě, jsme si dokončili bělouše, na kterém měl Martin přijet. Mimo dokreslení jsme museli vytvořit také bohatou hřívu. Tato činnost některé z nás zcela zaujala a koníci byli nádherní.

Soubory