5. 12. 2023

Ve středu 29.11.2023 se uskutečnil 3. ročník národní soutěže Sportovní den mládeže s TAJV v Polici nad Metují v tělocvičně ZŠ Police nad Metují pro žáky základní školy a místní děti. Sportovní akce TAJV v Polici nad Metují patřila mezi 250 semifinálových turnajů v České republice. Účastníci turnaje se utkali v soutěžním pětiboji, který byl složen z fotbalu, florbalu, házené, frisbee a tenisu.

Z celkového vítězství na turnaji se zaslouženě radoval tým „Tyrkysáci“, který byl tvořen z členů Alžběta Štenglová, Jáchym Horák, Tomáš Plný, Tadeáš Vojtěch a Adam Bydžovský. Finalisté postupového turnaje v Polici nad Metují získali upomínkové diplomy, věcné odměny a mnoho dalších sponzorských cen. Společně s oceněním obdrželi hráči z Police nad Metují nominaci na závěrečný šampionát, Národní finále v Kladně, který se bude konat 9.12.2023 v Kladenské sportovní hale. Na Národním finále budou postupující finalisté reprezentovat zejména základní školu, město Police nad Metují a Královéhradecký kraj.

Sportovní den mládeže s TAJV v Polici nad Metují byl zrealizován za podpory města Police nad Metují, Královéhradeckého kraje a partnerů soutěže.

Mgr. Jan Váňa

Organizátor soutěže

www.tajv.cz

Soubory